.. and we are back in Stockholm!

Vi kom hem för ca 1vecka sedan och det känns som det varit någonting nonstop. Och låt oss skänka en extra tanke till att komma hem till sitt egna ställe när man varit på resande fot. Jag blir typ gråtfärdig varje gång. Det är något helt magiskt att komma hem! .. och jag kan såklart inte gå och lägga mig hur sent vi än är hemma innan min väska är uppackad. Dagarna därpå har vi passat på att tvätta upp allt, sorterat ut det som William hunnit växa ur, preppat samarbeten, röjt källaren, träffat vänner, tränat och där emellan bara varit med familjen. Så efterlängtat. Att få spendera dom sista dagarna bara vi tre. För nu är rutinerna tillbaka. Och ni är många som påstår att man inte kan ha rutiner med bebis. Jag köper en del. För rutinerna kan ändras från vecka till vecka men jag tycker att vi någonstans funnit våra. 
 
 
.. Nu exempelvis. William ligger här bredvid och intar dagens första nap som brukar ske mellan 8-9. Innan dess är det en flaska med mat + lite lek i babygymmet som gäller.
Nu ska jag passa på att förbereda lite samarbeten. Har två som ska vara färdiga idag, därför får vi höras igen en annan dag. Tycker vi avrundar med lite bilder..

 
.. denna rätt har vi ätit två kvällar på rad. Hemmagjord kycklingwook som vi passade på att tillaga på uteköket. Skönt att slippa matoset inomhus. Och värmen från spisen som tillkommer. Lugn nu folket! Uteköket är ingen grill utan en stekhäll. Hörde ni att en man hade fått 19.000kr i skadestånd pga att han hade grillat på sin egen tomt? Fascinerande hur någon kan ha lyckats missa sommarens ständiga grillförbud?
 
 
Balkonghäng med denna krabat. 
 
 
.. och otroligt många kvällspromenader längst denna underbara brygga!

Nu börjar W röra på sig här bredvid så dags för mig att rappa på. Tja!
Anonym

Hej Sandra! Tack för en underbar instagram (och blogg). Tror att det inte bara är jag utan många med mig som skulle vilja se lite detaljer från din och Oscars lägenhet. Jag och min kille har precis flyttat och hade varit så kul med lite inspo! Kram

Hanna Karlsson

Jag trodde inte heller att folk missat det här med grillförbud men jag fick berätta för en kollega igår om det. Hon blev jätteförvånad.

Svar: Haha uppenbarligen så lyckas några få....
Sandra Lindberg J

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress