.. vet inte riktigt vart jag ska börja så jag kör rakt på för att slippa allt inlindande. 

För några veckor sedan ringde Oscar upp mig från jobbet och sa att han hade bokat hotell. Och här ska tilläggas att jag blev glatt överraskad men inte chockad då jag aldrig träffat en människa som älskar hotell och spa lika mycket som honom. Ska erkänna att jag blev lite stirrig över att det var min systers födeseldag redan på fredagen men jag tog förgivet att vi skulle fira henne under lördagen. 

Här hade ju alla runt omkring redan planerat allt i minsta detalj och jag är fortfarande så chockad över att inte ha förstått någonting alls. Oscar har till och med dubbelkollat med mig så min familj har extranycklar hem till oss men har lyckats väva in i något som har med Bönanas ankomst att göra, likt ".. ifall vi glömmer något viktigt att  packa kan dom enkelt svänga förbi BB". 

.. Vi firade alltså syster i fredags och det känns extra bra i efterhand att även hon fick bli överraskad av sina fantastiska tjejkompisar med en hotellnatt och festande hela natten efter att vi (familjen) hade varit på hennes favoritrestaurang + gått vidare och tagit lite drinkar. 
 
Lördagseftermiddagen kom och vi packade ihop väskan och började röra oss ut mot Lidingö för att hänga på Blue Hotell. Innan det överraskade Oscar med tidig middag på 450 Gradi. Jag är återigen inget jätte fan av pizza med dessa var helt magiska! (.. och det var alltså hit vi åkte tillbaka med några vänner i måndagskväll , i snöstorm, direkt efter jobbet och insåg till vår förvåning att dom hade stängt måndagar och tisdagar. Fail va?).
 
 
 
.. Oscar kan aldrig lämna en restaurang eller ICA utan att ha testat något nytt så självklart tog han med sig en nutellapizza.
 
 
.. och såhär spenderade jag dygnets timmar mellan lördag - söndag. Idag går vi in i vecka 35 och jag tycker själv att min energinivå borde börja försvinna med tanke på viktuppgången på 26kg extra jag släpar omkring på och att det snart är dags men jag är banne mig förvånansvärt stark i kroppen. Tacka vet jag träning - till alla er som planerar att bli gravida. Börja träna och motionera. Ni kommer tacka er själva! .. hur som helst så var det NOLL problem att slappna av här vilket jag verkligen behöver.

.. sedan blev det då söndag och det var dags att åka hem. Känner fortfarande bara en W O W - känsla när jag tittar på bilderna. Satt igår och framkallade bilder som ska in i albumet. Allt var så fint. Och ska jag vara ärlig står balongerna fortfarande kvar i vardagsrummet för jag vill inte riktigt släppa taget om denna helg än.. 
 
 
Lisa, syster och mamma hade lyckats med allt detta och jag förstår inte riktigt hur jag någonsin ska kunna ge tillbaka ett lika fint överraskningsmoment som dom och övriga tjejerna lyckades ge mig!
 
 
 
.. mina finaste tjejer hade alltså samlats hemma i vår lägenhet bara för att skämma bort mig? Det är galet. Och Oscars familj hade åkt upp från Skåne enbart över dagen för att vara med.. Bönan kommer verkligen ha dom finaste barnvakterna och lekkamraterna i hela världen. Och jag har världens mest kärleksfulla vänner. 
 
 
Dessa lådor var väldigt poppis. Från Dessert Box!
 
 
.. Mamma hade gjort mina favoriter - cake pops!
 
 
.. och denna tårta hörrni. Choklad med choklad. 

Vet inte riktigt hur man avslutar ett sånt här inlägg men tack, tack, tack, tack, TACK för världens finaste helg. Jag är så redo att presentera Bönan för mina vänner och familj!
Idag är verkligen en sån där dag då man bara vill stanna inne. Tyckte gårdagen bjöd in till en vidrig kyla när jag och två grannar skulle promenera iväg och äta lunch och temperaturen visade på -12. Det visade sig vara "behagligt" om man jämför med idag vilket ledde till att dagens planer har ställts in. Främst pga kollektivtrafiken och att jag inte har lust att frysa då jag inte äger några schyssta vinterkläder i min storlek just nu samt att jag vill undvika sammandragningarna. Är det bara jag som får extrema sammandraningar när det är kallt ute? Ska istället passa på att färdigställa lillens garderob och sortera i badrumsskåpen för idag går vi in i vecka 35! 
 
Gårdagens suvertäna lunch. En av mina absoluta favoriträtter - Raggmunk!
 
Hur som helst så vill jag tillägna ett helt separat inlägg senare under dagen till den magiska helg som varit. Jag har aldrig blivit så överraskad och kärleksbombad i hela mitt liv! Wow!

.. och gällande profylaxinlägget som skulle dykt upp i söndags. Det är inte mig det hängde på. LOVAR! Oscars fel all the way och han har lovat (igen) att han SKA skriva det ikväll. Jag har fått "ok'at" att både påminna och tjata tills det är gjort. 

Nu ska jag fortsätta med ett pyssel jag har på g som ni förhoppningsvis får se i veckan beroende på hur vädret fortlöper. Det är en sak som behöver frysas. Och det borde inte vara något större problem! 

26 februari 2018

Veckans

Allmänt

Publiceras förra veckans "veckans" något senare då jag redan hade ett inlägg i söndags. 

VECKANS SÄMSTA:
.. ehm.. Oj. Typ inget? Eller att jag inte har några byxor som funkar bra nu när det är såhär kallt och snöigt. Mina favoriter som är "lösa" nedtill blir så blöta.

VECKANS BÄSTA: .. HOTELLVISTELSEN SÅKLART! Älskar att Oscar är ett sådant hotellfreak. Och nummer 2 får bli att jag fortfarande kan planera och träffa så mycket människor. Har många, extremt många extrakilon att släpa omkring på och är lyckligt lottad som slipper dom värsta smärtor jag hör att många andra upplever. Så tacksam! Juste. Nummer 3, var på kontoret och hälsade på. Roligt att träffa gamla kollegor!

VECKANS FRUKOST: .. i början av veckan blev jag otroligt bortskämd av Lisa och vi hamnade på Pom & Floras för mysfrukost! Lisa tog en Acaibowl, jag en gröt som påminde om semla och så delade vi på en supergod macka med fetaostkräm och avokado!

 

VECKANS LÄNGTAN: .. till vecka 35. Att (förhoppningsvis) kunna räkna dom sista veckorna på en hand! En riktig milstolpe! 

VECKANS ROLIGASTE: 
.. att umgås med Lisa är alltid ett sant nöje!

 
VECKANS KÖP TILL BÖNAN: .. Inget. Eller jo! Oscar kom hem med superfina kläder här om dagen. Min teori är att längtan börjar ta över på en nivå. Bortsett från det är de mesta inhandlat och klart. Det behövs inte så mycket sålänge du har dom stora praktiska sakerna på plats så som säng, vagn, skötbädd + lite kläder. 
IKVÄLL: .. Sova! Nu j*klans har tröttheten slagit till på allvar. Jag är så himla trött om kvällarna!
 
Hasta la vista!