Idag är verkligen en sån där dag då man bara vill stanna inne. Tyckte gårdagen bjöd in till en vidrig kyla när jag och två grannar skulle promenera iväg och äta lunch och temperaturen visade på -12. Det visade sig vara "behagligt" om man jämför med idag vilket ledde till att dagens planer har ställts in. Främst pga kollektivtrafiken och att jag inte har lust att frysa då jag inte äger några schyssta vinterkläder i min storlek just nu samt att jag vill undvika sammandragningarna. Är det bara jag som får extrema sammandraningar när det är kallt ute? Ska istället passa på att färdigställa lillens garderob och sortera i badrumsskåpen för idag går vi in i vecka 35! 
 
Gårdagens suvertäna lunch. En av mina absoluta favoriträtter - Raggmunk!
 
Hur som helst så vill jag tillägna ett helt separat inlägg senare under dagen till den magiska helg som varit. Jag har aldrig blivit så överraskad och kärleksbombad i hela mitt liv! Wow!

.. och gällande profylaxinlägget som skulle dykt upp i söndags. Det är inte mig det hängde på. LOVAR! Oscars fel all the way och han har lovat (igen) att han SKA skriva det ikväll. Jag har fått "ok'at" att både påminna och tjata tills det är gjort. 

Nu ska jag fortsätta med ett pyssel jag har på g som ni förhoppningsvis får se i veckan beroende på hur vädret fortlöper. Det är en sak som behöver frysas. Och det borde inte vara något större problem! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress