.. vet inte riktigt vart jag ska börja så jag kör rakt på för att slippa allt inlindande. 

För några veckor sedan ringde Oscar upp mig från jobbet och sa att han hade bokat hotell. Och här ska tilläggas att jag blev glatt överraskad men inte chockad då jag aldrig träffat en människa som älskar hotell och spa lika mycket som honom. Ska erkänna att jag blev lite stirrig över att det var min systers födeseldag redan på fredagen men jag tog förgivet att vi skulle fira henne under lördagen. 

Här hade ju alla runt omkring redan planerat allt i minsta detalj och jag är fortfarande så chockad över att inte ha förstått någonting alls. Oscar har till och med dubbelkollat med mig så min familj har extranycklar hem till oss men har lyckats väva in i något som har med Bönanas ankomst att göra, likt ".. ifall vi glömmer något viktigt att  packa kan dom enkelt svänga förbi BB". 

.. Vi firade alltså syster i fredags och det känns extra bra i efterhand att även hon fick bli överraskad av sina fantastiska tjejkompisar med en hotellnatt och festande hela natten efter att vi (familjen) hade varit på hennes favoritrestaurang + gått vidare och tagit lite drinkar. 
 
Lördagseftermiddagen kom och vi packade ihop väskan och började röra oss ut mot Lidingö för att hänga på Blue Hotell. Innan det överraskade Oscar med tidig middag på 450 Gradi. Jag är återigen inget jätte fan av pizza med dessa var helt magiska! (.. och det var alltså hit vi åkte tillbaka med några vänner i måndagskväll , i snöstorm, direkt efter jobbet och insåg till vår förvåning att dom hade stängt måndagar och tisdagar. Fail va?).
 
 
 
.. Oscar kan aldrig lämna en restaurang eller ICA utan att ha testat något nytt så självklart tog han med sig en nutellapizza.
 
 
.. och såhär spenderade jag dygnets timmar mellan lördag - söndag. Idag går vi in i vecka 35 och jag tycker själv att min energinivå borde börja försvinna med tanke på viktuppgången på 26kg extra jag släpar omkring på och att det snart är dags men jag är banne mig förvånansvärt stark i kroppen. Tacka vet jag träning - till alla er som planerar att bli gravida. Börja träna och motionera. Ni kommer tacka er själva! .. hur som helst så var det NOLL problem att slappna av här vilket jag verkligen behöver.

.. sedan blev det då söndag och det var dags att åka hem. Känner fortfarande bara en W O W - känsla när jag tittar på bilderna. Satt igår och framkallade bilder som ska in i albumet. Allt var så fint. Och ska jag vara ärlig står balongerna fortfarande kvar i vardagsrummet för jag vill inte riktigt släppa taget om denna helg än.. 
 
 
Lisa, syster och mamma hade lyckats med allt detta och jag förstår inte riktigt hur jag någonsin ska kunna ge tillbaka ett lika fint överraskningsmoment som dom och övriga tjejerna lyckades ge mig!
 
 
 
.. mina finaste tjejer hade alltså samlats hemma i vår lägenhet bara för att skämma bort mig? Det är galet. Och Oscars familj hade åkt upp från Skåne enbart över dagen för att vara med.. Bönan kommer verkligen ha dom finaste barnvakterna och lekkamraterna i hela världen. Och jag har världens mest kärleksfulla vänner. 
 
 
Dessa lådor var väldigt poppis. Från Dessert Box!
 
 
.. Mamma hade gjort mina favoriter - cake pops!
 
 
.. och denna tårta hörrni. Choklad med choklad. 

Vet inte riktigt hur man avslutar ett sånt här inlägg men tack, tack, tack, tack, TACK för världens finaste helg. Jag är så redo att presentera Bönan för mina vänner och familj!
Lvisa!

Vilken fin överraskning att komma hem till och vilka fina tjejer du verkar ha i ditt liv!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress