26 februari 2018

Veckans

Allmänt

Publiceras förra veckans "veckans" något senare då jag redan hade ett inlägg i söndags. 

VECKANS SÄMSTA:
.. ehm.. Oj. Typ inget? Eller att jag inte har några byxor som funkar bra nu när det är såhär kallt och snöigt. Mina favoriter som är "lösa" nedtill blir så blöta.

VECKANS BÄSTA: .. HOTELLVISTELSEN SÅKLART! Älskar att Oscar är ett sådant hotellfreak. Och nummer 2 får bli att jag fortfarande kan planera och träffa så mycket människor. Har många, extremt många extrakilon att släpa omkring på och är lyckligt lottad som slipper dom värsta smärtor jag hör att många andra upplever. Så tacksam! Juste. Nummer 3, var på kontoret och hälsade på. Roligt att träffa gamla kollegor!

VECKANS FRUKOST: .. i början av veckan blev jag otroligt bortskämd av Lisa och vi hamnade på Pom & Floras för mysfrukost! Lisa tog en Acaibowl, jag en gröt som påminde om semla och så delade vi på en supergod macka med fetaostkräm och avokado!

 

VECKANS LÄNGTAN: .. till vecka 35. Att (förhoppningsvis) kunna räkna dom sista veckorna på en hand! En riktig milstolpe! 

VECKANS ROLIGASTE: 
.. att umgås med Lisa är alltid ett sant nöje!

 
VECKANS KÖP TILL BÖNAN: .. Inget. Eller jo! Oscar kom hem med superfina kläder här om dagen. Min teori är att längtan börjar ta över på en nivå. Bortsett från det är de mesta inhandlat och klart. Det behövs inte så mycket sålänge du har dom stora praktiska sakerna på plats så som säng, vagn, skötbädd + lite kläder. 
IKVÄLL: .. Sova! Nu j*klans har tröttheten slagit till på allvar. Jag är så himla trött om kvällarna!
 
Hasta la vista!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress