Jag vet, jag vet!! Jag måste bli bättre på regelbundna uppdateringar. Vet själv hur tråkigt det är att klicka sig in på en blogg och se att det var över en vecka sedan sista uppdateringen gjordes. Jag har ingenting att skylla på heller vilket inte gör saken bättre. Har däremot varit extra flitig på instagram och ni är ett gäng på 200 nya följare som hittat dit vilket är jätte roligt!

Vad har hänt sedan sist? Det har varit nyår, jag har fyllt år, vi har gått in i trimester 3 (slutspurten av graviditeten som delas upp i tre stadier) och idag är det exakt 3månader kvar! Jag har kommit igång med träningen igen och tycker att det är både skönt och roligt. Märker hur mina spänningar i axlarna har släppt när jag blandar både trigger point och lättare styrketräning. Jag har hunnit signa två större samarbeten vilket ni kommer få följa med på fram tills att knodden kommer. Det är mycket som hänt vilket är roligt. Och däremellan har jag lovat barnmorskan att vila. Vila, vila, vila då jag samlat på mig så otroligt mycket vätska. För er som aldrig varit gravida leder ofta vätskeansamling till krampkänningar. För min del känner jag av det i vader och armväck. Det känns som att jag skulle trampat på i maxkapacitet på en spinningcykel% i flera minuter. Detta kommer och går vilket är tur, annars hade det varit lite jobbigt att promenera. Promenader är ytterligare en av mina härliga sysselsättningar just nu.

Jag tänkte bjuda på lite bilder från senaste tiden så får ni hänga med på vad som hänt:

 
Som sagt var vankades de nyårsafton och vi var hos några vänner. Körde på ett enkelt kort i år. Hämtmat a la lyxsushi. Ett vinnande koncept tyckte alla och jag skulle absolut kunna köra på något liknande nästa år. 
 
 
.. Jag har passerat 27 och det firade vi med spa och övernattning på hotell Elite Marina Tower i Nacka. Jag kan inte påstå att jag är ett hotell/spaproffs men jag kanutan tvekan "ge" den guldmedaljen till min sambo. Båda var hur som helst supernöjda. Vi fick ett stort, stort rum vilket resulterade i att efter några timmar på spat valde vi att bokade av restaurangen då Oscar strejkade (vägrade lämna rummet) och vi körde 100% häng på rummet iklädda morgonrock och nypremiären av senaste Beck.
 
 
.. magen har börjat synas riktigt ordentligt och det händer nya saker hela tiden. Jag försöker hålla igång både för min egna mentala del men också för att slippa spänningar i ex nack/ rygg. När jag kör hemma blir det ofta "mjuka" övningar utan vikter. Jag fokuserar på foam rollern och tennisbollar för att få bukt med "knutorna" som ofta blir runt skuldror. 
 
 
.. och detta får bli sista bilden för dagens inlägg. Jag har inte enbart hunnit med att bjuda över familjen på födelsedagsmiddag utan även haft tjejerna här på frukost. Det blev avokadomackor med poscherat ägg, smoothies, musli, frukt och juice. Och cava för mina ladies! 
 
 
.. okej den här bilden blir den sista. Mitt fina "familesmycke" som jag kallar det. Älskar mitt nya armband!
Anonym

fin blogg du har! :)

Svar: Tack :)
Sandra Lindberg J

MALINDENISE

Ser jättegott ut! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress