Det här med snabblagad mat behöver verkligen inte vara onyttigt. Och nu kanske ni är några som tänker att "pasta innehåller gluten och blablablabla". Jag är inte glutenintolerant så för mig går det bra att äta "vanlig" pasta men det går lika bra att byta ut mot bönpasta eller liknande.

Pastasallad: Pasta, skinka och valfria grönsaker. En påse "italiensk kryddblandning" som ni hittar i dom flesta matvarubutiker. Påsen blandas ut med lite vatten och olja. Ringla över blandningen på pastan och toppa med valfria tillbehör.. 
 
 
 
Dom tillbehör jag valde att ha i salladen. Majs, skinka, sojabönor, rödlök, färska tomater och soltorkade tomater. 
 
 
Såsen är superenkelt att slänga ihop. Gräddfil, lite majonnäs och chili suce.

.. och så hade man fyra matlådor färdiga!
 
 
Ellen

Åh vad gott det ser ut! Älskar dina tallrikar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress