.. Så var vi påväg hem från Skåne och William har precis somnat i min famn. Bortsett från en grymt elakartad förkylning som verkligen gör allt för att hålla sig kvar (svårt med läkemedel när man ammar..) känner jag mig utvildad! Senaste 2 veckorna har jag och Oscar fått sova i stort sätt som innan William valde att kika ut och det är bara att njuta till fullo. Man vet aldrig när rutinerna förändras! Har precis betat av första avsnittet av årets sommarprat i P1 och ska strax påbörja avsnitt två.
 
I skrivandets stund varvar känner jag mig löjligt tacksam. Sverige och Skåne visar sig helt klart från sin bästa sida nu när X 2000 sveper förbi. Jag är osäker på hur många nätter vi tillslut landade på men det som från början skulle bli en minisemester på omkring tre nätter slutade runt det dubbla. Vi har haft det så skönt, därav valet att boka om hemresebiljetterna. Vår första "riktiga" semester som en familj.   
 
 
Hur är det då att resa med barn? Jag ska erkänna! Innan vi bokade tågbiljetterna (förlorade striden om att flyga) trodde jag att det skulle vara en mardröm med skrikande bebis och spyor från oss båda då min åksjuka slagit i taket senaste året. Istället, som ni ser på bilden, gick resan från Stockholm till Skåne som en dans. Han pendlade mellan att hänga i babyskyddet, hos Oscar och emellanåt hos mig. Och i detta nu har vi dryga två timmar kvar och jag håller tummarna för att dem och kommande tripp längre fram kommer gå lika smärtfritt.

.. vill inte tänka på hur det kommer bli när vi passerat åldern när William lärt sig gå. Snacka om att resorna kommer kännas som en evighet.. Tror någon (läs: jag!) kommer maxa ryggsäcken med pyssel och underhållning.
 
 
.. Äntligen har vi kunnat börja använda bärselen utan en startsträcka med megalångt gallskrik och tårar innan det tillslut blir harmoniskt. Det har tagit sin lilla tid och jag har förstått att denna modell verkar passa bättre när bebisarna lagt på sig några kilon. Håller ni med mig när jag säger att man inte går och köper en för närmare 1800kr enbart för dom första åtta veckorna för att sedan köpa på sig en till i större storlek? Denna ska dock vara för 0-3år.. 
 
 
Här har ni en given bild från Midsommarafton i Skåne. Lika glad över att ha spenderat dom senaste F E M somrarna här, är jag om inte ännu gladare över att kunna ge William det bästa av både stadsliv och lugnet från (Oscars del av) Skåne. 
 
 
We are family! 
 
 
.. och det har blivit ännu mer fotografering för Eco by Naty. Vi har dessvärre inte kunnat finna produkterna på varken ICA eller Coop här nere i Skåne så det var tur vi hade några favoriter med oss. Vi konstaterade tidigare idag att Eco's blöjor (testat fyra olika märken) är utan tvekan dom som sitter bäst på W. Lätt top-3 bästa samarbetena jag signat.
 
Nu blir det till att lyssna igenom avsnitt tre!

Karolina Z

Hej! Inom 2månader är mitt första barn här och jag ligger efter med inköpen. Vad var det viktigaste ni handlade och vad hade ni för budget?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress