Vi var hemma närmare midnatt inatt och att öppna dörren var lika skönt som att klämma ett donkenmål innan hemgång en fredagsnatt. Som förr. Back in the days! Borta bra - hemma bäst. Och i samma veva som mamma varit här för att vattna blommorna hade hon preppat kylen med yoghurt, bananer, bröd och avokado. Det är saker som dessa som är kärlek! Väl medveten om mina frukostrutiner & underlätta husfriden!
 
Jag hade hoppats på att vakna upp frisk som en nötkärna men det blev snarare motsatsen. Så typiskt med tanke på dagens temperatur! Efter ett samtal till vårdecentralen och ett snabbt konstaterande att 99% av dom anställda gått på semester var det ännu mer uppskattat att det fanns frukost. Klämde i mig några alvedon, skickade iväg killarna till BVC för att sedan dra på en tvättmaskin och försöka sova. Läkemedel i samband med ammning är inte det enklaste att finna ska jag säga er!

Och även fast jag mest i hela världen kände för att kasta in ett föräldrakort med orden låt-mig-sova-i-ett-dygn-så-hörs-vi  hade jag ett to-do uppdrag på min mycket viktiga agenda. Plantera om mina elefantöron innan dom vilken dag som helst skulle glida in på sista refrängen. Elefantörontrenden har ju helt klart eskalerat och blivit inredningstidningarnas favoritväxt. Ett måste tillsammans med dom senaste numrerna av Elle sådär perfekt uppstaplade. Självklart ger jag mig på att följa strömmen. Men med tidningar som Vårdguiden... Mitt senaste skott fick jag för dryga året sedan och är redan övet åtta bebisar. Om det är någon som är sugen på ett litet öra är det bara höra av sig!
 
 
Ni ser ju själva - krukan är inte riktigt anpassad för att klara av mängden växter!
 
 
Återigen har barnvagnen fyllt fler funktioner än att söva en bebis

L

Kan du berätta lite om hur din amningsrutin fungerar? Såg din story på instagram där du skrev något om att du inte ammat på 10h? Pumpar du då och ger på flaska?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress