Halli hallå!
 
Som ni vet är jag stolt ambassadör för NUK-produkterna som vunnit pris för Årets babyprodukt 2017 och därför tänkte jag lagom till påsk tävla ut 3 presentkort. Korten är laddade med 300kronor styck som ni kan nyttja på hemsida. Välja och vraka helt fritt med andra ord - Inte fel va? För hur roligt det än är att shoppa bebisprodukter når man en gräns - den där känslan av att köpa sig själv en fin blus eller ett par vårskor är mer lockande än att stå i kassan och betala överflödiga summor för nappar och blöjor till att kortet inte vill vara med längre och säger "medges ej".
 
.. och på tal om påsk. Kan inte påsken vara en av dom mer mysiga och lugna högtiderna? Det uppstår n o l l stress och hets. Det är inga kaosiga människor som ska kriga runt inne i City sent om kvällarna för att få ihop alla julklappar och inte heller någon som ska laga mat i ö v e r f l ö d som det blir till jul. Jag upplever att påsken enbart består av mys och att umgås med familj och vänner. Om tidigare påskaftonar och påskhelger varit lugna kommer denna vara det tredubbla. Ska invänta mitt lilla ägg och förhoppningvis få värpa ut honom någon gång under helgen. Om han vill kika ut vill säga.. Håll tummarna!
 
För att delta så skrolla ner i detta inlägg..
 
Hallu och god morgon!

Idag är en pirrig dag. Ska nämligen möta upp Oscar om några timmar för att bege mig mot sjukhuset och titta till lillen. Förhoppningsvis är han här innan helgen är slut. Vet att jag inte borde hoppas för mycket då besvikelsen och framförallt kommande väntan lär bli enorm. MEN Jag är så inställd och jag har sagt nu senaste veckorna att det blir en påskbebis så kan inte hjälpat'..
 
.. laddar därför upp med en superfrulle idag. Samma variant som igår, ett säkert kort med andra ord. Smoothie med min favorit topping i form av kakaonibs, rysk yoghurt (har ni inte ätit rysk yohurt M Å S T E ni besöka närmsta ICA under dagen!) och honung. Och tro inte att jag glömt min självklara avokadomacka för allt i världen!
 
.. Hur det känns inför dagen? Jag har varit lugn och väldigt "avslappnad" under hela graviditeten - enligt mig själv. Inte haft några problem att prata om graviditeten eller "bjuda till" när ni haft frågor. Nu däremot börjar det pirra extra mycket i kroppen och jag stänger av om någon pratar med mig. Det är svårt att förstå att i början av nästa vecka skulle det kunna ligga en liten bebis i babynestet här bredvid mig i soffan..  
 
 
Boken är En god morgon av Anja Forsnor. Tycker det är så fina bilder och goda recept. Vill samla på mig lite ny frukostinspiration och se hur andra härliga personer avnjuter deras viktigaste start på dagen.

Nu måste jag rusa. Har lite grejer att förbereda innan vi ska iväg! Tjingeling!
Blivit något sämre på att uppdatera er med smarriga recept då det finns så mycket annat att blogga om så här kommer därför ett favoritrecept på min smarrigaste marinad - med exakta mått dessutom! Enkelt, få ingredienser och god!

Ingredienser:
2 hackade vitlöksklyftor
2 msk olivolja
Salt/ peppar 
1.5 msk honung 
1 msk balsamico
Saft från citron eller apelsin
 
Blanda allt samman, ner i en påse och låt det gottarunt några timmar innan du ska börja tillaga. Min kyckling får gärna ligga över natten för att verkligen dra åt sig av alla smaker. 
 
 
När kan man plocka fram grillen? Det börjar bli dags nu, eller hur? Vi är ju snart inne i april och vädret har till och med bjudit på en hel del soltimmar och ljus vilket måste vara ett tecken? Ska överväga saken..