Jag har fått en ny craving sådär fem dagar innan knodden e v e n t u e l l t kan titta ut. Mitt redan välskapta beroende och numera dagliga behov av avkados har intagit nya höjder. Det är nästintill lite smått komiskt och obehagligt. Igår var a l l a sorter (nät, lösa och 2pack) slut både på Coop och det var way too much peeps på ICA vilket slutade med att jag fick "gå in i mig själv", jobba med andningen från yogan och på fullaste allvar med en nära-sockerfall-upplevelse fick jag säga åt mig själv att inte göra en big grej och starta bråk här hemma på grund av en ynka avokado. Jag grejade det med bravur men det var lättare sagt än gjort vill jag påstå såhär i efterhand..
 
 
.. passar numera på att lite då och då lyxa till det med fina blommor när man spenderar så mycket tid på hemmaplan. 
 
 
Och här har ni alltså min senaste favoritlunch- och middag. Nu tänker ni kanske att "åh vilken lyx att ha hälsosamma cravings". Ja absolut men jag har redan hunnit klämma x-antal rostmackor med smör, enorma mängder ost och gärna med ett stort glas Oboý under vecka 2-12 när illamåendet var som värst. Efter det övergick det hela till iskallt vatten i sjuka mängder samt salt. Bokstavligt talat missbrukade jag salt - helst örtsalt. Djungelvrål gick också fint att snaska på om kvällarna! Har fortsatt med chips, sushi, smoothies och nu senast var det pasta. Nu är jag då inne på denna magiska rätt. 

.. som består av färiggrillad kyckling som jag köper på affären + en sallad gjord på salladsost, salladsmix, stekt sparris, skivade tomater, avokado, soyabönor och valfri dressing. Det finns verkligen i n g e n hejd! Vad har ni haft för cravings? Några extemt ovanliga eller exempelvis en och samma som hållit i sig under hela graviditeten?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress