Hallu och god morgon!

Idag är en pirrig dag. Ska nämligen möta upp Oscar om några timmar för att bege mig mot sjukhuset och titta till lillen. Förhoppningsvis är han här innan helgen är slut. Vet att jag inte borde hoppas för mycket då besvikelsen och framförallt kommande väntan lär bli enorm. MEN Jag är så inställd och jag har sagt nu senaste veckorna att det blir en påskbebis så kan inte hjälpat'..
 
.. laddar därför upp med en superfrulle idag. Samma variant som igår, ett säkert kort med andra ord. Smoothie med min favorit topping i form av kakaonibs, rysk yoghurt (har ni inte ätit rysk yohurt M Å S T E ni besöka närmsta ICA under dagen!) och honung. Och tro inte att jag glömt min självklara avokadomacka för allt i världen!
 
.. Hur det känns inför dagen? Jag har varit lugn och väldigt "avslappnad" under hela graviditeten - enligt mig själv. Inte haft några problem att prata om graviditeten eller "bjuda till" när ni haft frågor. Nu däremot börjar det pirra extra mycket i kroppen och jag stänger av om någon pratar med mig. Det är svårt att förstå att i början av nästa vecka skulle det kunna ligga en liten bebis i babynestet här bredvid mig i soffan..  
 
 
Boken är En god morgon av Anja Forsnor. Tycker det är så fina bilder och goda recept. Vill samla på mig lite ny frukostinspiration och se hur andra härliga personer avnjuter deras viktigaste start på dagen.

Nu måste jag rusa. Har lite grejer att förbereda innan vi ska iväg! Tjingeling!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress