Bildregn i tema rosa och frukost. Nu när jag inte jobbar utan går och "väntar" på att bebis ska komma kan jag lägga extra mycket tid på dagens viktigaste och godaste mål. Prioriterar mornarna e x t r a mycket helt enkelt! Om ingredienserna och mina val av frukostalternativ skiljer sig från när jag fortfarande arbetade så är svaret nej. Nej, nej, nej! Jag åt lika "fint" och gott även om jag började klockan 08 en Tisdag. Då avsatte jag en kvart och gick upp tidigare istället. Eller som jag berättat förut, jag förberedda kvällen innan så (i detta fall) smoothien var färdig.

.. Så vad skiljer sig nu? Inte så mycket bortsett från att jag kan sitta extra länge. Börjar mornarna med Nyhetsmorgon och frukost innan jag tar tag i resterande dag. Så vad planera för dagen är? Kroppen känns extremt, extremt varm. Igår efter gravidmassagen var jag helt groggy. Kändes i kroppen att man hade gett den extra kärlek så att säga! Sitter just nu i en tunn morgonrock och har balkongdörren öppen. Undrar om jag någonsin kommer frysa.. Vi får se om kroppen vill samma sak som knoppen. Idag hade jag velat:
- Gymma och köra rörlighet.
- Fortsätta fixa med mitt album till Bönan. Framkallade bilder förra veckan från Önskefoto som kom på posten igår.
- Ta ett mindre städrace här hemma och plocka undan allt jag spridit ut. 
- Middag och tjejkväll med Klara.

.. och ikväll kommer Oscar hem från Göteborg. Lägligt och bra till att vi idag går in i vecka 36. Fyra ynka veckor kvar alltså. Börjat känna av värkarbetet mer och mer. Antar att det är kroppen som börjar förbereda sig ordentligt på vad som komma skall!
 
 
Smoothie: Filmjölk, fryst banan, frysta hallon och fryst mango.

 
Skivad blodpalesin, banan, granola och honung.
 
 
.. igår kom familjen på middag och fick finfina tulpaner!
 
 
 Nu ska jag fortsätta redigera lite bilder från i måndags när jag och Nicole gav oss på att göra gipsmage!
Dixi Wonderland

Mums va gott :D

Anita

Läckert :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress