Halli hallå gänget! Här har ni mitt senaste pyssel som jag nämnde att ni skulle få se i tidigare inlägg. Jag ska inte ta åt mig all ära utan den ska Mamma ha till 110%. Mycket av det jag tipsar om kommer från henne och allt hon skickar, taggar och länkar till mig på sociala medier. 

Hur som helst så testade jag att göra isskulpturer nu när det varit så extremt kallt ute. Tanken var/är att kunna sätta ner något ljus i för att få lite extra myskänsla på balkongen. Dom här skulpturerna är väldigt enkelt och det går lika bra att göra enbart med vatten som med en skvätt karamellfärg för att få färg. Jag la ner några utav mina tulpaner som som började säcka ihop.

 
Fyll valfri(a) bunke/ skål med vatten. Fyll 1-2 burkar/flaskor med vatten så att dom kan stå stadigt i mitten utav bunken. Tanken är att ljusen sedan ska släppas ner i dessa "hål".
 
 
.. i med blommor. 
 
 
Istället för att slänga blommorna när dom börjar säcka ihop är det perfekt att låta dom få fylla ett syfte några dagar till. 
 
 
.. låt bunkarna stå i frysen eller som jag har turen att göra, ha på balkongen över natten. När du ska få ut isskulpturen så rekommenderar jag er att ta in och vända upp och ner i diskhon. Spola varmt vatten utanpå och tillslut kommer isen att släppa.
 
 
Vad säger ni? Kan detta vara något ni kommer testa själva?
 
 
Vi hörs imorgon igen, då ska ni få ett recept på saftiga philadelphiamuffins.
Nu ska jag skriva upp vad jag behöver köpa till BBväskan.
Cíao!
Anonym

Superfint💕🌱

Josephine

Vad häftigt! Bra idé nu när det varit och är så kallt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress