God kväll!

Idag ses vi mer än vad vi brukar göra. Hur det kommer sig? Troligtvis för att jag är i behov av att "slappna av" enligt min omgivning och barnmorska. Sista 2-3 veckorna innan bebis är här ska fokus vara att samla sömntimmar. Hur det går? Antingen sover jag ingenting eller så drar jag in 13h på sovkontot direkt. Så tanken är att bloggen ska få en sån där extra skjuts med kärlek. Och givetvis ska jag inte sticka under stolen med att när jag väl får mina bloggtoppar är det bara rida med vågen för som ni märkt kan torkan vara lång. Borde man inte glida eller surfa med vågen istället för att rida? 

Jag föredrar att starta dagen framför datorn än att avsluta. Jag är som mest effektiv på mornarna så därför ser jag till att redigera, skapa utkast och ställa in något inlägg eller två innan klockan slagit lunchtid om jag är i denna braiga "formkurva". Denna vecka har jag dessutom tre samarbeten som jag måste hinna fotografera inför nästa vecka i samband med påsk. Vem tackar nej till ett påskägg fyllt med tävlingar? Nej, jag tänkte väl det! Jag är ett fan av dagsljus så att fotografera under förmiddagarna underlättar något otroligt då jag inte besitter en fotostudio.

Tanken slog mig här om dagen att jag borde bli bättre på att vara stolt över bloggen och instagram. Bloggen och instragmkontot jag besitter är väldigt små i förhållande till många andras men ändå har jag så stora och seriösa samarbetspartners. Hemligheten? Jag är pysslig ut i fingerspetsarna och det jag skapar är personligt. Man måste våga testa nya saker. Tänk om jag hade lyssnat på dom få personer som för 1.5år sedan hade himlat med ögonen när jag startade upp bloggen. Idag kan dom få äta upp sina ord och tankar. Om man säger såhär - det behöver inte vara dyrt att skaffa barn om du är bra på att blogga och väljer företag med omsorg! 

Jag har gjort det förut men i något inlägg här eller på instagram framöver ska jag verkligen lyfta fram mina instagram-favoriter. Jag föredrar mindre konton med max, max, m a x 20.000 följare än dem enorma kontona. Det blir mycket mer personligt och genuint. 
 
Så hur mycket planering är det bakom en blogg? Ärligt talat har jag varit kass på att planera och strukturera upp inlägg bortsett från dom som har med samarbeten att göra. Där måste man ha ordning och reda! Och bilder och dokument på datorn ska vi inte tala om - jag borde verkligen bara bestämma mig för en dag då jag går igenom alla tusentals bilder, raderar och strukturerar upp olika mappar. Jag märker ju jätteskillnad när det väl kommer till att strukturera upp både mina mappar, personliga inlägg och samarbeten så varför jag inte gör det regelbundet är enbart idiotiskt. Det blir lättare både för mig och er att hänga med. Något jag ska försöka jobba extra mycket med dessa två veckor. Sedan har jag två styckna icke-betalda korrläsare i form av Mamma och Mormor. Är det stavfel vet jag det på två röda. Därför behöver jag inte läsa igenom detta inlägg utan kan lugn och skönt klicka på 'publicera' och önska er en trevlig kväll! 

.. så hörs vi troligtvis imorgon!
Ingela

Hej
Tack för tips jag startade blogga för 1,5 år sen men tycker det är så jobbigt att höra... HUR kan folk hålla på att sitta vid datorn och skriva en massa om sig själva och blotta sig. Jaga gillas och bekräftelse dessutom vuxna människor.
Så svajar oxå med inlägg medan dottern säger mamma skriiiiv.
Det är sååå härligt att lufta sin hjärnna och sina känslor.
Särskilt när idéerna bara bubblar och poppar upp.

Tyvärr har jag inte riktigt tid att skriva eller läsa och kommentera så mycket.
Mennu har jag också hamnat i ett stim.
Samt flera som ligger och väntar för finslip/utveckling i arkivet men skulle gäna få tips om mera idéer om hur man gör.

Jag är överlycklig om jag får 3-5 gillas per blogginlägg och 20-30 besökare...

Men önskar ju att nå ut till fler.

MVH Ingela/BubbElla

Svar: Hej!!

Vilken bra kommentar! Håller HELT med dig. Extra svårt att nå ut idag när det finns så många bloggar dessutom.

Ha en fin kväll!
Sandra Lindberg J

Klara

Roligt med dubbla uppdateringar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress