Någonting som både jag och syster min fick när vi var små och som vi fortfarande kan sitta och skratta åt är våra personliga böcker. Ni vet dom här klassiska 'mitt-första-år-bok'en. Mamma har däremot fortsatt även efter första året tills vi valde att ta över böckerna själva någongång när man precis lärde sig skriva vilket resulterade i att dom tyvärr kapitulerade totalt. Vi höll inte riktigt samma standard när det kom till struktur eller en fin handstil. 

.. Nu när jag har lediga dagar och ska försöka fokusera på att varva ner samt älskar att pyssla är detta det perfekta projektet om dagarna.

Jag köpte mitt album på en butik långt upp på Drottninggatan nära Tegnérlunden. Fick välja färg på framsidan bland regnbågens alla färger, storlek på ringarna som håller ihop albumet och köpte till extra uppsättningar med papper som går att fylla på med allt eftersom det behövs. Jag valde att inte göra något tryck då vi inte bestämt namn än så när det är klubbat och klart ska jag gå tillbaka för "tryck".

Anledningen till att jag valde att göra en helt egen var att jag enbart kom över dem klassiska som jag nämde ovan. Jag vill kunna fylla på med bilder allt eftersom han växer osv. Om ni är sugna på en bok men hellre vill satsa på något som redan innehåller "färdiga blad" som ni enkelt kan fylla i så rekommenderar jag er att gå till närmsta bokhandel. Dom har supermycket alternativ att välja bland!
 
 
Självklart består dem första tre sidorna enbart av bilder på magen. Jag och min fina mage som jag kommer sakna så mycket! Älskar att sitta i soffan om kvällarna och stirra mig blind på hur han lever loppan. Det är fortfarande så sjukt hur man kan skapa ett barn och låta det växa inuti ens egna kropp. 
 
 
Precis som förra gången framkallade jag mina bilder i samarbete med Önskefoto. Hade kvar en rabattkod sedan tidigare som snart skulle gå ut vilket passade perfekt. Såg att dom fortfarande har 25% på hela sortimentet just nu så ska nog framkalla bilder kan ni göra det här.
 
 
.. och om ni vill vara med i tävlingen om ett presentkort på 300kr kan ni smita in på min instagram och delta!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress