God morgon! Nu på morgonen fick jag sova ut lite längre än vanligt för att jag valde att jobba in två timmar extra igårkväll efter vi hade sprungit tillsammans med adidas runners. Hur det gick? Det var så fruktansvärt jobbigt. Ni som följer mig på instagram kan se videosarna på instastories - andnöd delux och jag var typ sist. Men om det var kul? Ja! Och miljön? M a g i s k! Vi sprang på Kungsholmen längst norr mälarstrand fram till stadshuset, förbi regeringen och tillbaka till Urban deli. Joina oss på Torsdag klockan 18.00 om ni vill!

Vill tipsa er om min storslagna frukost imorse! Det kan ju vara bra med lite variation även fast det sitter lång inne att byta ut min trogna smoothie och ägg men denna har redan en finalplats! Min nya grötbomb. Recept? Ofcourse!

Koka upp mjölk, tillsätt mannagryn och rör om på svag värme. Under tiden steker du en banan i olja/kokosolja eller smör. Jag stekte min i lite smör och kryddade med kanel och kardemumma. Rostade sedan valnötterna och toppade med extra kardemumma och lite honung.  
 
 
Min nya favorit!
Karolina

Det här måste jag göra till mig och barnen i helgen!

norrsken Emma

smarrigt gott!

ha en bra dag

Mirre - Sweetwords

Ohh så gott

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress