Halli hallå! Som jag lovade tidigare komemr här tips nummer 1 från London. Covent garden. Någon av er som varit där? Covent garden är en stadsdel i Centrala London och består av torg, restauranger, akrobater lite här och där, mycket streetdansare och marknader. Eftersom det ligger så pass centralt, jag skulle snarare säga precis utanför 'smeten' finns det en hel del kända butiker ett stenkast bort. 
 
Varför Covent garden? 
 
 
Jag är inte mycket för snabbmat men detta - wow! Min favoritsnabbmatsrestaurang, Shake shack, Dessa burgare luktar som en riktig fin hamburgare bör gära, pommesen är magiska och lemonaden ska vi inte tala om!

 
.. Tjugo meter därfrån hittar ni en av butikerna som erbjuder dessa jordgubbar doppade i choklad!
OM jag ser fram emot Svenska jordgubbar. Kommer äta mig trött på chokladdoppade gubbar!
 
 
Finns inget ställe som har såna goda pommes. Känner du inte för en "vanlig" burgare finns det en bra kycklingburgare att välja!

 
Syrran föredrar pommes med ost. Det blev ingen favorit hos mig. Too much!

 
.. Så. Vad tror ni? Ska vi köra några liknande inlägg under veckan? 
Nu har jag äntligen tagit mig tid och förebett några inlägg från London. L o v a r er att det blir ytterligare en uppdatering redan ikväll. Jag har dock inte bestämt än hur jag ska strukturera upp resterande inlägg men de lutar åt en liten "mini-guide" där jag lyfter mina absoluta smultronställen - självklart blir det mycket mat och marknader.
 
 
Behind the scene.
Vilket jävla dunderväder det varit idag! Ledig dessutom, jag brukar a l d r i g tajma in ledighet och sol så happy fucking moment! Imorse var jag hos läkaren och sen dess har jag signat ett samarbete (ska fira med att köpa en lyxig grill!), försökt lära mig bokföring, hängt med Lisa, sovit och vaknat upp asförbannad (pms?) så jag tvingade mig själv att gå ut och springa. Eller nej. Jo. Fan. Jag var så omotiverad men såfort jag vände tanken från hur jobbigt det skulle vara att leta fram kläder osv till att istället tänka på hur skönt det kommer vara att ligga raklång i soffan med nyrakade ben, nymålade tånaglarna och att jag är helt amazing duktig om jag lyckas jogga mig igenom fem "halvlätta" km så kändes det lite mer motiverande att ta sig ut. Klycshigt som satan men vem bryr sig? Det fungerade! Jag måste verkligen redigera inläggen från London. Men inte idag. Håll ut!
 
 
Hittade övergrodd potatis hemma som jag glömt bort så har nu testa på att sätta egen som förhoppningsvis får stå kvar på vår innegård.
Mål? Potatisfest i augusti/ september!
 
 
Tack vädret för att du var med mig!

 
Som sagt var. 5km var målet - högsta volymen och träningslistan på!
I made it!

 
Malligast i stan just nu..
 
 
Här är bilden jag visualiserade innan jag tog mig ut. Raklång i soffan på balkongen med datorn stabilt upplagt i knät. 
 
 
.. Och snart är dessa fossingar lite mer top nochiga än för 1h sen.

Trevlig kväll!